Creation
Innovation
Craftmanship

Programmeurstraat 2
1033 MT Amsterdam

tel: 020 - 66 51 770
fax: 020 - 62 67 769
e-mail: info@

Amsterdam Series: Stalen scharnierdeuren met kozijn - 1


4 modellen, 8 afmetingen, diverse opties.

Mogeen Vijzelgracht - 2


Wij hebben de inrichting van kapsalon Mogeen op de Vijzelgracht te Amsterdam voorzien van diverse stalen elementen. Van de mobiele kaptafels tot aan de balie. Alles uitgevoerd in warm gewalst stalen profielen en afgewerkt met een blanke olie.

Trap in Gooische Villa - 3


Naar ontwerp van Jos Rhemrev Architectuur en Stedebouw hebben wij een stalen trap gerealiseerd voor een villa in Laren. Deze is afgewerkt met een fijnstructuur poedercoating. Foto’s door Peter Kooijman.  

Nieuwbouw IJburg Amsterdam - 4


Stijlvol passend in een riante nieuwbouw-villa op IJburg in Amsterdam, hebben wij een bijzondere trapwand gemaakt waarbij het ruimtelijk effect optimaal is. Ook hebben wij bij de entree van deze woning een verdiepingshoge taats-deur gerealiseerd. Verder verzorgden wij passende trapleuningen en een binnendeur-kozijncombinatie. Alles geproduceerd en gemonteerd door ons eigen team van de Hoop Amsterdam.

Woning in de Pijp - 5


Naar ontwerp van een particuliere opdrachtgever hebben wij een tochtportaal en een enkele scharnierdeur gemaakt en geplaatst in een woning in de Pijp In het tochtportaal is een slimme bergruimte verwerkt. Beide projecten zijn afgemaakt met een créme-witte poedercoating. Ook hier eigen productie en montage door de Hoop Amsterdam.

volgende
projecten


Bekijk hier een selectie gerealiseerde projecten. Klik op de foto's en kijk ook op de volgende pagina's.